UDMR intră la guvernare cu USL

 

UDMR va fi cooptată la guvernare alături de USL, dar încă nu s-a stabilit dacă Uniunea va primi un post de ministru sau numai de secretar de stat.

 

Conform surselor USL citate de Mediafax, nivelul participării UDMR la guvernare urmează să fie discutat.

 

Văzându-se cu sacii în căruță, liderul UDMR, Kelemen Hunor, a și anunțat că Victor Ponta este singura variantă viabilă de premier.

 

Din punctul meu de vedere, există o singură variantă, indiferent dacă vom intra la guvernare sau nu, cei care au câştigat alegerile şi bineînţeles Victor Ponta. Asta nu are legătură cu situaţia ulterioară desemnării primului ministru”, a declarat preşedintele UDMR.

 

În ciuda declarațiilor lui Crin Antonescu, care s-a opus cooptării UDMR la guvernare, Kelemen Hunor a declarat că: ”Un dialog va exista, fiindcă România are nevoie de dialog. Societatea românească are nevoie de linişte, nu de scandal. Deci dialog va exista, indiferent cine va fi la guvernare şi cine va fi în opoziţie şi eu cred că e bine după foarte mulţi ani de zile să trecem într-o nouă etapă. (...) Cunosc declaraţiile preşedintelui Crin Antonescu şi sunt pentru mine liniştitoare, deci este un om deschis la dialog, la colaborare, în rest amănunte putem să vă dăm săptămâna viitoare”.

Comentarii Facebook