Buda acuză demagogia USL: Au cumpărat voturile românilor cu minciună şi populisme inimaginabile

 

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, acuză maniera mincinoasă a conglomeratului USL, care ”a cumpărat votul românilor prin minciună şi populisme inimaginabile”.

 

Iată că, nici nu au trecut 48 de ore de la momentul anunţării rezultatelor oficiale de repartiţie a mandatelor, şi USL a şi început să îşi arate adevărata faţă hidoasă, efectele guvernării anti-europene producându-şi consecinţele în economia României şi în buzunarele românilor. În prima şedinţă de guvern de după alegerile parlamentare, cadoul oferit românilor de USL, pentru încrederea şi votul masiv acordat în data de 9 decembrie, nu este altul decât creşterea impozitelor şi taxelor locale de la data de 1 ianuarie 2013 cu 16,05%, iar în loc de mult promisa creştere a pensiilor şi salariilor - îngheţarea lor.

 

Promisiunile goale ale USL din campania electorală s-au văzut azi foarte clar: Guvernul USL a mărit taxele și impozitele cu 16,5%, a tăiat bonurile de masă pentru bugetari, a înghețat angajările la stat și a anunțat că nu se vor aloca 6 procente din PIB educației. Toate promisiunile actualului Guvern se dovedesc acum că au fost minciuni bazate pe disperarea incomensurabilă de a câştiga alegerile parlamentare prin orice mijloace”, a declarat Daniel Buda.

 

Președintele PDL Cluj susține că USL şi-a consolidat acum poziţia de partid de stânga al României, partid mamut. ”USL are posibilitatea să decidă şi să adopte orice proiect legislativ fără nici un impediment, iar din păcate românii vor fi simpli spectatori şi cei mai afectaţi de acest dezastru economic. Sunt absolut convins că românii, care le-au acordat votul de încredere duminică, cu ocazia alegerilor parlamentare, sunt ”mândri” de realizarea lor. În egală măsură sper, însă, că celebrul slogan ”Dormi linistit, FNI veghează pentru tine!” se aplică acum în cazul guvernării USL, adică ”Dormi linistit, USL veghează pentru tine!”, a mai spus Daniel Buda.

 

Daniel Buda, după ce a pierdut alegerile, continuă alături de PDL și Emil Boc

Comentarii Facebook