UDMR a rupt coalitia cu PDL la Cluj! Liderii PDL spera inca in negocieri VIDEO

Presedintele UDMR Cluj, Mate Andras Levente a declarat in aceasta dimineata ca la Cluj coalitia intre UDMR si PDL nu exista, dupa ce, din intitiativa Primariei, azi -dimineata la ora 7 a fost deschisa piata volanta in Piata Unirii.

 

Presedintele UDMR a venit la ora 8 dimineata sa vada daca, in ciuda declaratiilor de facute ieri de reprezentantii UDMR, piata volanta este deschisa. Dupa ce a vazut ca producarii agricoli erau deja amplasati, Mate Andras a declarat ca la Cluj "colalitia UDMR - PDL nu exista".

 

El a spus ca acesta a fost "picatura care a umplut paharul", intrucat Uniunea era deja nemultumita din cauza mai multor situatii in care nu a fost consultata.

 

Cele mai mari nemultumiri le-au avut liderii UDMR de la Cluj, legate de placuta lui Nicolae Iorga, amplasata la Matei Corvin si festivalul Ursus de luna trecuta, cand cei veniti la festival consumau alcool in parculetul din spatele Catedralei Catolice Sfantul Mihail.

 

Prezent la deschiderea pietei volante in aceasta dimineata, primarul Sorin Apostu a fost mult mai retinut decat liderul UDMR in a anunta decizii definitive legate de alianta PDL- UDMR la Cluj. In  calitatea de presedinte al PDL Cluj-Napoca,  Sorin Apostu a declarat :"Daca dumnealui da astfel de declaratii, inseamna ca sunt unele probleme (in coalitie, n.r.). Ne vom intalni luni, mai calmi, cu mai putina politica si o sa discutam toate datele, pe care o sa ni le punem cap la cap, legat de astfel de manifestatii, de manifestatiile viitoare si sunt sigur ca se vor gasi solutii. Eu sper ca dupa intalnirea de luni sa gasim si alte  locatii unde sa se faca astfel de piete. Dar daca acesta este marul discordiei sigur gasim 10 locatii".

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook