Sorin Apostu despre piata volanta: Aceasta piata nu este facuta pentru vreun lider sau partid politic! VIDEO

Primarul Sorin Apostu a declarat in aceasta dimineata la deschiderea pietei volante din Piata Unirii din Cluj-Napoca, ca piata a fost facuta pentru cetateni si nu pentru vreun partid politic. Ca atare, au venit 28 de producatori, dintre care 5 etnici maghiari.

 

"E bine pentru inceput. Avem 28 de producatori, dintre care 5 sunt etnici maghiari. Asta doveste inca o data ca acesta piata nu este facuta pentru un partid politic sau pentru vreun lider politic, ci este facuta pentru cetateni care cumpara si pentru producatori care au unde sa vanda direct produse romanesti. Eu cred ca trebuie sa aratam un respect pentru cei care ne voteaza si sa lasam deoparte orgoliile politice, mai ales pe cele personale si luptele, inclusiv pe cele din interiorul partidului si trebuie sa trecem deja la fapte pentru oameni",a declarat Sorin Apostu.

 

Primarul clujean este incurajat de numarul mare de producatori care au venit inca din prima zi si spune ca asta insemna ca in oras ar trebui deschise si alte piete de acest gen.

 

"Eu cred ca aceasta piata este o dovada ca ar trebui sa gasim, si eu sunt deschis sa gasim, si sa negociez si alte locatii in Cluj-Napoca pentru a crea astfel de piete. (...)Cand am fost la Bruxelles pentru proiecte europene, nu m-a intrebat nimeni de ce nu i-am consultat. In general, administratia si cetatenii au votat primar ca sa gandeasca ce este mai bine", a declarat Sorin Apostu.

 

 

Comentarii Facebook