U Cluj s-a inteles cu CJ Cluj pentru folosirea Cluj Arena! Totusi, inca nu se stie cat vor fi preturile VIDEO


Presedintele executiv al U Cluj, Cosmin Irimies a declarat ca sefii "sepcilor rosii" au batut palma cu Consiliul Judetean Cluj pentru inchirierea Cluj Arena. Totusi, nu a vrut sa spuna cat vor costa biletele.

"In acest moment, tinand cont de faptul ca timpul este foarte scurt vis-a-vis de primul meci de inaugurare, 11 octombrie, lucram la un plan privind omologarea stadionului. Aceasta cerere de omologare, care trebuie trimisa la Liga Profesionista de Fotbal, trebuie insotita de un contract. Pot sa va spun ca am ajuns la o intelegere privind un contract intre U Cluj si proprietarii stadionului, Consiliul Judetean Cluj. Inca nu l-am semnat si urmeaza sa fie semnat", a precizat Cosmin Irimies.

Presedintele executiv al U Cluj a adaugat ca inca nu poate vorbi despre costurile de utilizare a arenei sau de pretul biletelor, pentru ca nu a fost semnat contractul. "Unu la mana, nu a fost semnat contractul, doi la mana, trebuie emisa o hotarare de consiliu judetean pentru a fi valid acest contract si, trei la mana, probabil va fi o conferinta comuna in care vom prezenta detaliile in functie si de solicitarile Consiliului Judetean Cluj", mai spus Irimies.

Intrebat daca pretul de 7.000 de euro pe meci vehiculat de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, este unul real, presedintele executiv al U Cluj a raspuns evaziv: "S-au vehiculat 10 cifre pana acum. Vrem sa ne permitem preturi la bilete de asa natura incat cei trei ani de asteptare, in care suporterii 'sepcilor rosii' au colindat tara in lung si in lat si altii au stat si s-au uitat la televizor, sa merite. Adica vreau preturi de asa natura incat stadionul sa fie plin. U Cluj este intr-o noua etapa, in care isi propune performanta si fara sprijinul spectatorilor este greu de realizat acest lucru. Practic noi de trei ani de zile jucam toate meciurile in deplasare. Cu toate acestea am obtinut rezultate si performante mult peste ceea ce a oferit comunitatea locala. In acest moment avem toate premisele sa ne indeplinim tot ceea ce ne-am propus si ceea ce asteapta suporterii alb si negru".

Pretul biletelor nu a fost anuntat, dar Cosmin Irimies a spus ca vor fi facute pachete pentru studenti, elevi, familii si suporteri, astfel incat stadionul Cluj Arena sa fie plin la fiecare meci.

 

Vezi si...

Cosmin Irimies, noul director al U Cluj: Vreau ca U Cluj sa devina un fenomen social INTERVIU EXCLUSIV

Comentarii Facebook