Recensamant 2011 Cluj: Mii de clujeni au cerut sa fie recrutati! Vezi cat vor castiga


Peste 3.300 de clujeni si-au depus cereri in vederea desemnarii ca recenzori, recenzori sef si sefi de circumscriptie pentru a participa la recensamantul populatiei si locuintelor, din perioada 20 - 31 octombrie.

"Comisia municipala de organizare a recensamantului va stabili, in cursul saptamanii viitoare, criteriile de selectie, avand la baza recomandarile Comisiei centrale, urmand sa aprobe listele cu personalul desemnat pe fiecare sector, sectie si circumscriptie. Aceste liste vor putea fi consultate din data de 5 octombrie 2011 pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro si vor fi afisate la Centrul de Informare pentru Cetateni, de pe Calea Motilor nr 7. Persoanele care vor fi desemnate  sa participe la aceasta activitate vor fi anuntate si telefonic", a precizat primarul Sorin Apostu.

Pentru organizarea recensamantului la Cluj-Napoca vor fi selectate 2300 de persoane pe baza unor criterii precise: nivelul de instruire, experienta anterioara si abilitatile de lucru cu publicul.

De asemenea, nu vor fi compatibili cei care beneficiaza de indemnizatie de somaj, persoanele pensionate pe caz de boala sau anticipat si cele aflate in concediu pentru ingrijirea copilului.

La nivelul municipiului Cluj-Napoca au fost infiintate 21 de circumscriptii, 208 sectii si 1500 sectoare.

Indemnizatiile pe care le vor primi cei care vor participa la recensamant sunt de 50 de lei pe zi (n.red 21 de zile calendaristice), in cazul responsabililor de circumscriptii urbane, 50 de lei pe zi (n.red. 18 de zile calendaristice) pentru recenzorii sefi, si 50 de lei (n.red. lucreaza 15 de zile calendaristice) vor primi recenzorii.

Aceasta indemnizatie se acorda intr-o singura transa, la terminarea lucrarilor si se impoziteaza conform Legii nr.571/2003, privind Codul fiscal.

Ultimul recensamant a avut loc in 2002, iar anul acesta se va organiza in toata Europa, urmand sa se realizeze o aliniere la nivel european.

Comentarii Facebook