Cosmin Irimies, noul director al U Cluj: Vreau ca U Cluj sa devina un fenomen social INTERVIU EXCLUSIV


Noul director executiv al U Cluj, Cosmin Irimies, a declarat intr-un scurt interviu acordat Stiri de Cluj ca isi propune ca in doi ani Universitatea sa devina un fenomen social.

Stiri de Cluj: De ce ati ales Universitatea Cluj si ce legaturi aveti cu patronul Florian Walter?

Cosmin Irimies: Legaturile mele cu Florian Walter sunt mai vechi, suntem prieteni. Am venit cu sufletul deschis la Universitatea Cluj, mai ales ca vorbim despre o propunere mai veche facuta de Florian Walter, cu care discut de circa 2 ani despre club. Am acceptat acum sa vin si cred ca vom face o treaba excelenta aici. M-am intors la prima mea dragoste, deoarece am si eu 6 ani jucati la U Cluj.

Stiri de Cluj: Ce se va intampla cu Cristian Barabancea, presedintele Consiliului de Administratie al FC Universitatea?

C.I.: Pot sa va spun numai ca numirea mea a fost facuta in urma unei discutii cu Florian Walter, care a semnat hartiile. Domnul Barabancea ramane presedintele Consiliului de Administratie al FC Universitatea. Eu, din calitatea de director executiv, ma voi ocupa de managementul clubului, iar Florian Walter de partea sportiva. Domnul Barabancea va ramane in functia de presedinte al CA, dar atributiile de conducere imi vor reveni mie.

Stiri de Cluj: Ce planuri aveti pentru echipa si cum vedeti viitorul Universitatii?

C.I.: In prima faza noi suntem oamenii din spatele cortinei. Am nevoie de o noua organigrama si o noua strategie. Am la dispozitie o luna de zile sa pun cap la cap toate planurile pe care le am si apoi voi merge cu un proiect final la Florian Walter. Vreau sa dezvoltam a doua echipa a clubului si trebuie angajati oameni pentru administrarea meciurilor pe stadionul Cluj Arena. In plus, avem nevoie de o noua strategie de marketing, care sa faca din acest club unul si mai mare. U Cluj, intr-un an, doi trebuie sa devina un fenomen social. Vreau sa vad pe stadionul plin si, pe langa suporteri din galerie, sa vina familii si copii la meciuri. Nu in ultimul rand trebuie sa facem parteneriate cu ONG -urile pentru a ne dezvolta si pe alte planuri.

 

Vezi AICI cine este Cosmin Irimies.

 

Foto: ucluj.ro

Comentarii Facebook