Turdenii raman fara transport public pentru ca Primaria refuza sa plateasca


Conducerea Societatii de Transport Public Turda (STP) va suspenda transportul de joi, deoarece Primaria refuza sa isi plateasca datoriile.

Societatea are de recuperat suma de 2,7 milioane de lei, pentru servicii prestate in ultimul an.

"Motivul acestei decizii este neonorarea de catre Primaria Municipiului Turda a obligatiilor financiare fata de  societatea noastra, totalul  sumelor restante fiind de 2.776.295.5 lei, punandu-ne astfel in imposibilitatea de a desfasura activitatea de transport. La sfarsitul anului 2010, Primaria Turda datora societatii noastre circa 1.500.000 lei, suma care pe parcursul anului 2011 in loc sa se diminueze, a crescut pana la valoarea mentionata anterior. Notificarile trimise Primariei Municipiului Turda nu au dus la rezolvarea situatiei, drept pentru care am decis suspendarea serviciului pana la plata integrala a sumelor datorate", au declarat reprezentantii societatii, citati de turdanews.net.

Firma va ataca in instanta municipalitatea pentru a-si recupera banii. "Reluarea serviciului se va face in termen de maxim 3 zile de la plata integrala a restantelor. Pentru recuperarea datoriilor ne-am adresat in paralel instantelor competente. Ne cerem scuze posesorilor de bilete si abonamente neutilizate urmand ca in zilele urmatoare sa ii informam despre modul in care vor fi despagubiti", au mai spus reprezentantii STP.

Comentarii Facebook