Tise: Vom investi si in stadionul CFR! Stadionul Cluj Arena este foarte important


Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, a declarat ca isi mentine intentia de a investi in modernizarea stadionului CFR Cluj.

Tise a declarat la emisiunea Pionii Zilei, de la Alpha TV, ca abordarea liderilor USL, care au spus ca nu trebuia investita suma de 46 de milioane de euro in Cluj Arena, ci 10 milioane in stadionul CFR Cluj, este gresita. 

"Stadionul si aceasta arena trebuie vazute in ansamblu, nu strict numai pentru meciul de fotbal. Acolo sutn gazduite toate cluburile sportive din judet, avem o pista de atletism in interior si in acest an vom avea un important campionat de atletism.

In 2008, in alegeri, Marius Nicoara mergea cu tobele si anunta ca va construi stadionul. Au promis lucruri pe care nu le-au putut face si e enervant cand altcineva le-a facut. Eu am spus ca este o prioritate si am facut", a declarat Alin Tise.

Seful Consiliului Judetean Cluj a vorbit si despre intentia de a investi si in modernizarea stadionului "Dr. Constantin Radulescu", pe care joaca echipa CFR Cluj.

"Eu consider ca si CFR -ul are dreptul la sprijin din partea comunitatii locale si la ajutor, in ceea ce priveste modernizarea arenei. Sigur, sunt de parere ca in perspectiva si acel stadion poate fi modernizat, daca tot exista cerere si oamenii vor sa joace fotbal pe aceasta arena. Si cei de la CFR si cei de la Universitatea sunt platitori de taxe si impozite.

In ceea ce priveste atributiile mele ca si presedinte trebuie sa ii tratez in mod legal, indiferent cu ce echipa simpatizez eu. Pana acum relatia cu CFR -ul a fost una corecta si imi mentin punctul de vedere. Am si facut o comisie speciala. Dupa ce vor ajunge la o concluzie, consilierii care sunt din toate partidele in aceasta comisie, vom lua o decizie in ceea ce priveste modernizarea acestei arene", a mai spus Alin Tise.

 

Ioan Rus: Consiliul Judetean trebuia sa investeasca in stadionul CFR, nu in Cluj Arena

 

Fostul ministru de Interne, Ioan Rus, a declarat ca investitia in Cluj Arena este proasta si ca putea fi modernizat stadionul CFR Cluj, "Dr. Constantin Radulescu". Citeste mai departe...

Comentarii Facebook