Tise: Rus spunea in 2004 despre Nicoara ca e un nenorocit! Rus a profitat de regimul comunist VIDEO


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, nu a lasat neplatit atacul lui Ioan Rus, care a spus ca "Tise e un prostanac". Seful CJ Cluj l-a acuzat pe Rus ca a profitat in viata de functia din regimul comunist.

Declaratia a fost facuta in emisiunea Pionii Zilei de la Alpha TV. Alin Tise a spus ca va raspunde jignirilor persoanale care il vizeaza, cu aceeasi arma.

"Aceste jigniri personale nu fac decat sa scarbeasca electoratul si sa isi pierda increderea in noi toti, nu numai in anumite persoane. Reactiile si jignirile sunt o chestiune de notorietate in ceea ce il priveste pe Rus. Nu e pentru prima data cand am fost jignit. Ba nu isi amintea numele meu ... Eu, in ceea ce ma priveste, am un anumit respect pentru anumiti oameni care prin experienta lor pot sa aduca un plus de bine pentru comunitate. Prin astfel de gesturi, prin atacuri la persoana, atacand familia, mama si asa mai departe e evident ca intra in alta sfera, in sfera personala, unde nimeni nu are dreptul sa intre. Chiar daca suntem politicieni avem anumite limite. Avem o familie, avem sotie, copii si trebuie sa ne pastram acest echilibru.

Pentru mine a fost stupefiant sa aud astfel de declaratii. Probabil ei au considerat ca acestea vor aduce voturi in sarcina candidatului USL. Ramane ca toti clujenii sa aprecieze in ce masura in politica si in atacuri poti sa treci dincolo de o sfera personala.

Eu voi insista sa ma duc pe proiectele pe care le am. Sa raspund atunci cand sunt atacat la persoana, pentru ca eu cred ca toti avem dreptul la intimitatea vietii personale si la a ne proteja familia. In rest clujenii trebuie sa aprecieze daca un astfel de limbaj, astfel de atacuri sunt demne pentru oamenii care vor sa conduca Clujul. Eu sunt extrem de preocupat si de speriat de faptul ca astfel de oameni vor sa conduca acest oras si acest judet. Oamenii care nu se pot limita la a critica aspectul administrativ al unui om si trec dincolo de sfera personala", spus Alin Tise.

Presedintele CJ Cluj a mai vorbit despre trecutul comunist al lui Ioan Rus, dar a adus aminte si de afirmatiile acestuia din campania electorala din 2004, cand spunea ca toti cei din Alianta DA, trebuie inchisi.

"De fapt, eu imi amintesc anul 2004, cand Emil Boc se concura cu Rus si in acea campanie electorala Rus ne spunea ca suntem o gasca de nenorociti si ca ar trebui sa ajungem la puscarie noi, in frunte cu Nicoara si Uioreanu, cu care acum se pupa in piata publica si le face campanie.

Practic este in aceeasi nota a mesajului pe care l-a transmis in 2004. Sigur a incercat sa ne intimideze sa ne sperie. Si acum acelasi lucru se intampla. Ideea este de a speria oamenii, de a-i ameninta cu dosarele, cu informatii, cu ce stie el (n.red. Ioan Rus). Eu nu ma simt amenintat de el, pentru ca nu este el in masura sa ne dea lectii de moralitate. El conduce PSD -ul si nimeni nu indrazneste sa ii spuna vreo replica. E strict problema lor interna. In ceea ce ma priveste pe mine eu consider ca am realizat pana la 30 de ani mai mult decat a realizat dansul pana la 30 de ani, cand era profesor la Universitate. Nu am facut politica in partidul comunist si am muncit si am facut un liceu important din Cluj si am facut facultatea de drept. Nu o sa ii permit unui domn care a profitat de regimul comunist, fiind seful tinerilor comunisti sa imi jigneasca mama", a mai adaugat Alin Tise.

Ioan Rus a fost conducator UTC pe facultate inainte de 1989. Alin Tise nu a spus niiun cuvant despre faptul ca si seful lui direct pe linie de partid, Emil Boc, a ocupat o functie similara, pe vremea regimului comunist.

 

Ioan Rus, despre Alin Tise: "E prostanac, de la mama lui. Asa ii facut, invers" FOTO

 

Fostul ministru de Interne, Ioan Rus, l-a facut pe Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, "prostanac de la mama lui", miercuri seara, la o dezbatere organizata de Marius Nicoara. Citeste mai departe...

Comentarii Facebook