Șulea susține că locul lui e in PNL. Spitalul Regional de Urgență a făcut un nou pas

 

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, susține că locul lui a fost și este în PNL și că nu va pleca, așa cum se speculează.

 

Între timp, edilul celei mai mari comune din România a anunțat că va fi reactualizat PUZ -ul pentru Spitalul Regional de Urgență, solicitat de către Banca Mondială.

 

Protocolul de Asociere dintre Ministerul Sănătății și Comuna Florești, în vederea actualizării PUZ emis de Comuna Florești și pentru îndeplinirea altor obiective privind realizarea Spitalului Clinic Regional de Urgență Cluj, a fost azi aprobat de Consiliul Local Floresti. Urmeaza semnarea sa de catre Comuna Floresti prin primar Horia Sulea si de catre reprezentantii Ministerului Sanatatii. Apoi, in sedinta de joi se va supune aprobarii actualizarea PUZ.

 

Iata asadar ca in timp ce pe unii ii doare rau de Sulea, punandu-l ba la ALDE, ba la PSD, ba la PMP sau UDMR, dar nimeni neintrebandu-l pe el insusi ce si cum, primarul Sulea bate drumul Capitalei, unde, sustinut de senatori de Cluj ai PSD si UDMR, precum si de factori de decizie din ALDE, repune lucrurile in fagasul lor normal. Aspect care a fost inteles si de conducerea Consiliului Judetean Cluj. 

 

Spitalul regional de Urgenta are deja un Certificat de urbanism + un PUZ + o actualizare PUZ + o Autorizatie de demolare prin care se autorizează executarea lucrărilor de Casare și Desființare imobile în vederea eliberării Amplasamentului pentru Obiectivul Spitalul Clinic Regional de Urgență Florești, toate actele fiind emise de Primaria Floresti. Aceeasi institutie va emite acum actualizarea PUZ solicitata de reprezentantii Bancii Mondiale dupa modificarea amprentei la sol a SRU. 

 

Si, desi reprezentantii Ministerului Sanatatii, ai Bancii Mondiale si ai consultantului international Jasper au fost initial reticenti legat de capacitatea si viteza unei primarii de comuna sa bifeze cu succes asemenea provocari, dupa primele zile de discutii, am primit intregul lor sprijin si incredere. 

 

Legat de ALDE, PSD, UDMR sau ce doriti, sunt membru PNL de mai bine de 10 ani, vicepresedinte al PNL Cluj si sunt ferm convins ca activitatea mea viitoare in PNL Cluj si conlucrarea fructuoasa cu presedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, va duce si pe mai departe la dezvoltarea sanatoasa a PNL si, deosebit de important, la crearea unei societati bazate pe principii democratice si valori liberale.

 

Tot in sedinta de luni s-a facut inca un pas legat de modernizarea strazii Eroilor, prin aprobarea documentatiei aferente achizitiei publice privind modernizarea / reabilitarea iluminatului public de pe str Eroilor. 

 

Oricum, le multumesc consilierilor PNL, UDMR, ALDE, PSD (Luisa Oprea) si PMP (Cristi Coroian) care au dat dovada de responsabilitate si au fost prezenti la sedinta. Din pacate, interesul consilierilor Adrian Mic (PMP) si Matei Dionisie Doru (PSD )fata de comuna care i-a ales si fata de un obiectiv precum Spitalul regional de Urgenta este...judecati dvs care ! Cimpean Sebastian (PSD) a fost plecat din tara”, a explicat primarul Șulea.

Comentarii Facebook