Tariceanu a venit la Cluj pentru a-l transfera pe Marius Nicoară la ALDE

 

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a venit la Cluj-Napoca pentru a anunța cu surle și trâmbițe ”transferul” senatorului Marius Nicoară la ALDE.

 

Până acum, senatorul clujean și fost președinte al PNL Cluj, Marius Nicoară, a negat trecerea la ALDE, dar acum cărțile sunt date pe față. 

 

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a fost întâmpinat la sediul partidului din Cluj-Napoca de protestatari. 

 

Oamenii au scandat ”Hoţii” şi ”Nu vrem să fim conduşi de hoţi”.

 

Pe afişele protestatarilor erau mesaje precum ”ALDE a mai câştigat un penal” (cu referire la Marius Nicoară - n.r.), ”Suntem cu ochii pe voi” sau ”Legi pentru cetăţeni, nu pentru politicieni”.

 

Senatorul de Cluj, Marius Petre Nicoară, a anunţat că trece de la PNL la ALDE, acuzând actuala conducere a liberalilor că a luat măsuri prin care a arătat că PNL nu mai este exponentul luptei pentru o justiţie fără interferenţe exterioare. El contestă măsurile luate de actuala conducere a PNL şi susţine că liberalismul în forma construită şi promovată în acea perioadă nu se mai regăseşte în actuala formă a Partidului Naţional Liberal. Printre situaţiile care l-au determinat să constate că PNL nu mai este construcţia pornită acum 28 de ani, Nicoară a enumerat faptul că PNL se opune noului Cod Administrativ, că nu este sprijinit aeroportul şi parcurile industriale şi că PNL nu mai este un simbol al democraţiei, conform Mediafax.



Comentarii Facebook