Sambata 11 Iulie

Tariceanu a venit la Cluj pentru a-l transfera pe Marius Nicoară la ALDE

 

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a venit la Cluj-Napoca pentru a anunța cu surle și trâmbițe ”transferul” senatorului Marius Nicoară la ALDE.

 

Până acum, senatorul clujean și fost președinte al PNL Cluj, Marius Nicoară, a negat trecerea la ALDE, dar acum cărțile sunt date pe față. 

 

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a fost întâmpinat la sediul partidului din Cluj-Napoca de protestatari. 

 

Oamenii au scandat ”Hoţii” şi ”Nu vrem să fim conduşi de hoţi”.

 

Pe afişele protestatarilor erau mesaje precum ”ALDE a mai câştigat un penal” (cu referire la Marius Nicoară - n.r.), ”Suntem cu ochii pe voi” sau ”Legi pentru cetăţeni, nu pentru politicieni”.

 

Senatorul de Cluj, Marius Petre Nicoară, a anunţat că trece de la PNL la ALDE, acuzând actuala conducere a liberalilor că a luat măsuri prin care a arătat că PNL nu mai este exponentul luptei pentru o justiţie fără interferenţe exterioare. El contestă măsurile luate de actuala conducere a PNL şi susţine că liberalismul în forma construită şi promovată în acea perioadă nu se mai regăseşte în actuala formă a Partidului Naţional Liberal. Printre situaţiile care l-au determinat să constate că PNL nu mai este construcţia pornită acum 28 de ani, Nicoară a enumerat faptul că PNL se opune noului Cod Administrativ, că nu este sprijinit aeroportul şi parcurile industriale şi că PNL nu mai este un simbol al democraţiei, conform Mediafax.Comentarii Facebook