Strada Trascaului va fi asfaltata! Investitia de 1,3 milioane de lei va fi gata in 8 luni


Primaria Cluj-Napoca anunta ca strada Trascaului, din cartierul Zorilor, va fi reabilitata in cadrul unui proiect care va dura 8 luni.

"La ora actuala, pe strada Trascaului, situata in cartierul Zorilor, nu sunt suficiente parcari amenajate, masinile parcheaza pe marginea partii carosabile si pe trotuare, impiedicând traficul. Scurgerea apelor de pe partea carosabila se desfasoara in conditii improprii. Lucarile necesare in vederea modernizarii strazii si aleilor adiacente vor cuprinde partea carosabila, zona trotuarelor si amenajarea parcarilor, cu protejarea spatiului verde si a terenurilor de joaca. Se impun lucrari in vederea imbunatatirii conditiilor de circulatie auto si pietonala cu privire la confortul, siguranta si functionalitatea acestora", a recunoscut primarul Radu Moisin.

Valoarea totala a investitiei pentru strada Trascaului se ridica la 1.243.000 de lei fara TVA, iar durata de realizare a lucrarilor va fi de maxim 8 luni.

 

Strada Grigore Ignat intra in reparatie! Prinde contur linia de autobuz intre Piata Garii - Aeroportul Cluj


Strada Grigore Ignat va fi reabilitata, a anuntat primarul interimar Radu Moisin. Aceste drum va permite, pe viitor, introducerea unui mijloc de transport in comun intre Piata Garii si Aeroportul International. Citeste mai departe...

Comentarii Facebook