Emil Boc, atacat la Cluj-Napoca de liderii PNL: Boc fura de mic. A furat 2,5 milioane de euro de la primarii VIDEO

 

Vicepresedintele PNL, Varujan Vosganian a spus ca atat Emil Boc cat si actualul Guvern Ungureanu au tras tara in jos.

"Emil Boc a furat Clujul cat a putut. Cei mai multi bani din Cluj s-au dus catre Centrala Electrica, iar sistemul de invatamant a ramas de izbeliste. In momentul in care era primar la Cluj, Boc a furat impreuna cu cei din PDL cat a putut. Cat despre actualul sistem Ungureanu este la fel", a spus Varujan Vosganian.

 

"In aceste doua luni de guvernare, actualul Guvern a gresit mai mult decat s-a gresit in ultimii doi ani in Guvern. Una dintre marile greseli este aceea ca a decis infiintarea facultatii in maghiara la UMF Targu Mures, si de asemenea, vanzarea cuprului din Romania la un pret care nu are nicio legatura cu realitatea", a spus Marius Nicoara, presedintele PNL Cluj.

 

De asemenea, Vosganian a mai adaugat ca "este o mare diferenta intre perioada in Calin Popescu Tariceanu era prim-ministru fata de perioada in care Boc era la putere in Romania. In perioada lui Tariceanu, in Cluj s-au investit 107 milioane de euro, in timp ce Boc nu a reusit sa aduca la Cluj decat 9 milioane de euro. Practic, cu 3 milioane de euro mai putin, ceea ce este o suma notabila", a mai adaugat vicepresedintele PNL.

"Cat timp Emil Boc a fost la putere in Cluj a furat de unde a apucat. In total aproximativ 2 milioane si jumatate de euro a bagat in buzunar de la toate primariile din judet", a adaugat Horea Uioreanu, vicepresedinte PNL Cluj.

 

Ioan Rus "musca" din Emil Boc: E o rusine nationala clujeana. Culmea ironiei ar fi sa ia voturi la Primarie


Fostul ministru de Interne, Ioan Rus, a lansat un atac dur la adresa lui Emil Boc, "o rusine nationala" clujeana. Surse din partid vorbesc despre o posibila candidatura la locale. Citeste mai departe...

 

PDL il apara pe Emil Boc: Ioan Rus este un politician esuat, complexat si panicat


Atacul lui Ioan Rus la Emil Boc, pe care l-a facut "rusine nationala", nu a ramas fara raspuns. Ioan Rus este un politician esuat "complexat si panicat". Citeste mai departe...

Comentarii Facebook