Duminica 5 Februarie

Strada David Ferenc, sparta fix dupa ce a fost asfaltata! De la vibratii conducta de apa a cedat FOTO si VIDEO


Strada David Ferenc a fost sparta fix dupa ce s-a terminat asfaltarea, dupa ce conducta de apa s-a fusurat din cauza vibratiilor produse de utilajele folosite la tasarea asfaltului.

Strazile din zona centrala a orasului sunt in reparatii de circa 3 saptamani, iar pe David Ferenc lucrarea a fost terminata chiar astazi, cand conducta de apa s-a spart in doua locuri.

"S-a spart o conducta de apa in timp ce asfaltau. Si mai sus s-a spart. Numai in Romania se intampla asa ceva. Cand au turnat asfaltul din cauza vibratiilor s-a spart. De azi dimineata nu avem apa", a povestit unul dintre locatarii de pe strada.

Directorul Companiei de Apa Somes, Dorin Ceataras, a declarat ca avaria ar fi putut fi produsa de vibratiile utilajului de compactat asfalt. "Echipele noastre intervin in zona pentru a remedia defectiunile. Cel mai probabil conductele au fost sparte de vibratiile utilajelor folosite de firma care a asfaltat. Trebuie sa gasim locul in care s-a rupt conducta si apoi vom reface lucrarea", a declarat Dorin Ceataras.

Lucrarile de pe strada sunt efectuate de firma Kiat, care a castigat contractul de modernizare si refacere a drumurilor.

 

Reprezentantii Primariei Cluj-Napoca au declarat ca urmeaza sa evalueze situatia, dupa ce avaria va fi remediata si strada va fi reasfaltata.

Comentarii Facebook