Spitalele din Cluj-Napoca primesc 2 milioane de lei din partea Consiliului Local

 

Spitalele clujene vor beneficia de mai multe fonduri pentru reparatii, constructii si achizitionarea de aparatura medicala.Suma alocata pentru spitalele din Cluj-Napoca este de 2.000.000 lei de la bugetul local pe anul 2012. Hotararea a fost aprobata in urma cu cateva minute de catre Consiliul local.

 

Pe lista spitalelor care vor primi fonduri sunt Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, Institutul Inimii de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Nicolae Stancioiu, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello Cluj-Napoca, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii, Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie Prof. Dr. Octavian Fodor si Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca.


Suma de 2.000.000 lei de la bugetul local pe anul 2012 va fi directionata spre programul derulat de primarie în colaborare cu Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu. Proiectul are ca scop promovarea sanatatii orale prin cresterea accesibilitatii populatiei defavorizate la servicii de stomatologie.

Comentarii Facebook