Liberalii ii cer lui Daniel Buda sa-si ceara public scuze pentru a declarat: "Protestatarii din Piata Unirii din Cluj-Napoca sunt platiti"


TNL Cluj-Napoca ii solicita domnului deputat Daniel Buda, presedinte al Partidului Democrat Liberal Cluj, sa aduca dovezi in sustinerea afirmatiilor sale ca "protestatarii din Piata Unirii din Cluj-Napoca sunt platiti".

"In cazul in care nu are cum proba aceste afirmatii jignitoare, domnul deputat trebuie sa isi ceara scuze in mod public de la clujenii care au iesit in ultima luna in Piata Unirii sa protesteze.

Solicitarea noastra vine in contextul in care liderul pedelist a afirmat pe un post de televiziune, sambata seara(11.02.2012), ca protestarii clujeni sunt platiti pentru prezenta lor in piata cu 150 lei pe zi.

Om politic experimentat si lider al PDL Cluj de ani de zile, juristul Daniel Buda aduce jigniri grave clujenilor care ies in strada seara de seara si isi striga nemultumirile in Piata Unirii, in fata sediului PDL Cluj si in fata Prefecturii Cluj. in loc sa dea dovada de responsabilitate politica, domnul deputat Buda se comporta absurd si isi bate joc de necazul oamenilor, pe care ii acuza ca sunt platiti si deci suferinta lor este prefacuta", a declarat presedintele organizatiei municipale de Tineret a PNL Cluj-Napoca, Ioan Bildea.

Liberalii il acuza pe Buda ca vine dintr-un "univers paralel cu realitatea, presedintele PDL Cluj incearca sa minimalizeze actiunile celor care scandeaza lozinci impotriva lui Traian Basescu, a guvernului PDL si cer alegeri anticipate.

Disperarea cauzata de pierderea locurilor de munca, lipsa alternativei de a castiga o paine pentru familie, pensiile taiate, au facut din Piata Unirii locul de intalnire al tuturor celor care doresc ca PDL si Traian Basescu sa plece. Tineri si batrani, oameni simpli sau profesori sunt in fiecare seara la ora 18:00 in Piata, chiar daca afara ninge sau este ger, pentru a continua sa-si strige nemultumirile".

Comentarii Facebook