Soția deputatului PNL Cluj, Radu Zlati, este NOUL director al Agenției de Prestaţii Sociale Cluj

 

Nepotismul nu are frontiere, indiferent de partidele care se perindă pe la putere. Soția deputatului PNL Cluj, Radu Zlati, a devenit directorul Agenţiei de Prestaţii Sociale Cluj. 

 

Radu Zlati a fost consilierul personal al liderului PNL, Crin Antonescu, fiind ”plantat” cu forța în colegiul 6 Gherla, cel mai bun al PNL Cluj, la alegerile din decembrie 2012. Zlati a fost ales cu peste 50% din voturi, deși era un necunoscut pentru alegătorii de acolo.    

 

Zlati este originar din Maramureș, unde a trăit și lucrat, dar a promis că se va muta la Cluj după ce va fi ales. Acum are un motiv în plus, soția lui câștigând concursul pentru funcția de director al Agenţiei de Prestaţii Sociale Cluj.

 

În februarie 2013, mandatul fostului director de la Agenţia de Prestaţii Sociale Cluj, Ana Barbu, a expirat, fiind organizat un concurs în 21 martie, la Bucureşti, la Agenţia Naţională a Funcţionarior Publici. Au participat patru candidaţi, dar câștig de cauză l-a avut Viorica Zlati, soţia deputatului PNL de Cluj. 

 

Din comisia de concurs au făcut parte angajaţi ai Agenţiei, iar subiectele au fost trase la sorţi de către calculator cu câteva minute înainte de ora de începere a probei scrise. 

 

Viorica Zlati a fost şefa Direcţiei Judeţene de Protecţie a Copilului Maramureş.

Comentarii Facebook