Boc e ȘOCAT: Ponta și ai lui sunt toată ziua la televizor. Nu știu când mai și lucrează

 

Fostul premier Emil Boc a criticat dur activitatea guvernului Ponta, spunând că își bat joc de oamenii de la Mechel Câmpia Turzii, neajutându-i, dar premierul și ministrii stau toată ziua la televizor.

 

Oamenii ăștia de la Guvern își bat joc în fiecare zi de cei de la Câmpia Turzii, de la Mechel, când au la dispoziție instrumentul garanțiilor de stat sau al ajutorului de stat ca să atragă un investitor strategic, care să dezvolte ceva la Câmpia Turzii. Imediat vine un investitor când știe că beneficiază din partea statului de asistență recunoscută de UE.

 

Pur și simplu se spală pe mâini. Oamenii ăștia (n.red. Victor Ponta și ministrii săi) sunt toată ziua la televizor. Eu nu îmi dau seama când mai gândesc, când mai discută cu ministrii și când mai analizează proiectele. Mie îmi lua de la 9.00 dimineața, la 10.00 seara să discut cu fiecare ministru, cu fiecare șef de agenție, să discute între ei, să pregătim ședințele de Guvern, să vedem ce măsuri luăm. Nu aveam timp să stau pe televizor. Ăștia, în fiecare zi, îs la televizor, iar țara merge așa cum merge acum. O măsură de susținere a investițiilor și a locurilor de muncă nu am văzut”, a declarat Emil Boc, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE. 

 

Fostul premier a spus că este îngrijorat de lipsa unui program economic al USL. ”Mă îngrijorează faptul că nu se pune deloc accent pe atragerea de noi investiții, generarea de noi locuri de muncă, generarea de măsuri pentru ca mediul de afaceri să reziste. Aud în fiecare zi de firme care închid porțile, firme care în continuare sunt în pragul insolvenței, firme care nu au comenzi. Sistemul bancar este blocat de credite, iar ei sunt la televizor”, a spus Emil Boc.

 

Fostul premer crede că în 2014 românii vor fi puternic loviți de această lipsă de reacție a guvernului Ponta.

Comentarii Facebook