Serban Radulescu pleaca din PDL, dar este curtat si de PC: "Ar putea fi candidatul filialei pentru functia de presedinte al CJ Cluj"


Serban Radulescu urmeaza sa isi dea demisia din partid luni, 23 mai, iar surse din mediul politic precizeaza ca ar purta negocieri si cu Partidul Conservator, nu numai cu PNL.

Serban Radulescu mentine insa tacerea si a refuzat sa comenteze aceste informatii. "Prefer sa nu comentez aceasta informatie", a precizat senatorul PDL.

Presedintele PC Cluj, Adrian Zaharia, a declarat ca, in contextul actual din PDL, se asteapta ca orice parlamentar sa schimbe tabara si sa mearga ori la PNl, ori la PC.

"Daca sunt discutii sunt la Bucuresti, iar cand vom concretiza ceva vom anunta si vom spune. In contextul actual, in care Emil Boc a iesit presedintele partidului, foarte multi vor pleca pentru ca sunt pe o carte pierzatoare. Nu e de minune sa plece Hardau, Daniel Buda sau Serban Radulescu, ori la noi, ori la PNL, ori la Partidul Poporului", a declarat presedintele PC Cluj, Adrian Zaharia.

Surse din cadrul PC Cluj au declarat ca Serban Radulescu ar urma sa fie candidatul filialei pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj.

 

Citeste si...

Serban Radulescu pleaca din PDL si se inscrie in PNL

Comentarii Facebook