Se montează praguri de sol după accidentul mortal de pe strada Horea, produs de un moldovean care a fugit de la locul faptei


Primăria Cluj-Napoca este în alertă după seria de accidente grave care a avut loc în ultima vreme, culminând cu accidentul mortal de pe strada Horea. 

Am avut în această săptămână o Comisie de Circulație în care am identificat cel puțin 20 de zone în municipiul Cluj-Napoca unde trebuie să montăm praguri de sol pentru a tempera puțin viteza. Constatăm în ultima perioadă că se întâmplă din ce în ce mai multe accidente la nivelul municipiului Cluj-Napoca. Avem și câteva acțiuni împreună cu Poliția Locală și Poliția Rutieră în această direcție. Aș vrea să îi avertizez pe toți clujenii că în fiecare săptămână vor fi făcute aceste acțiuni de prevenție, în primul rând, să fie prezenți polițiștii locali și cei de la Rutieră. Uitați-vă că aproape în fiecare zi se întâmplă unul sau două accidente cu victimă, și cred că componenta de prevenție este destul de serioasă și sunt și pietoni implicați în aceste accidente, sunt foarte multe persoane care circulă în stare de ebrietate. Uitați-vă la ultimul accident de pe strada Horea, accident care s-a soldat cu o victimă, fiind o persoană în stare de ebrietate la volan. Aceste lucruri va trebui să le limităm. Să înțeleagă și șoferii și pietonii că trebuie să circule în siguranță”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea, la o televiziune locală.

Serghei Arapu, un tânăr de 21 de ani din Republica Moldova, a produs un accident mortal pe strada Horea, duminică seara. Acesta a fugit alături de un apropiat care se afla în mașină, deși autoturismul lui luase foc, iar în mașina lovită era o persoană încarcerată. 

Mărturia lui Serghei Arapu, șoferul care a făcut accidentul mortal de pe Horea și a fugit de Poliție: Îmi cer scuze de la cei vii - VIDEO

Comentarii Facebook