Restricții de circulație în intersecție Piața Gării - strada Horea și restrictii de circulație pe strada Oașului

 

Primăria Cluj-Napoca anunță instituirea unor restricții de circulație în intersecție Piața Gării - strada Horea și pe strada Oașului, în vederea continuării procesului de modernizare a liniei de tramvai.

 

În perioada 07-16.09, se restrictioneaza traficul rutier in intersectia P-ta Garii –strada Horea.

 

Aceste lucrari determina urmatoarele:

 

1. În Piața Gării pe latura aferenta Garii Mari si Mici se deschide circulatia in dublu sens pana in dreptul strazii Burebista;

 

2. Circulatia autovehiculelor dinspre Centru spre Calea Baciului  se va desfasura pe traseul strada Horea - viraj dreapta in P-ta Garii cu intoarcere la stanga in dreptul intersectiei cu strada Burebista – Piața Garii in zona Garii Mici si Mari.- Pod Locomotivei.

 

Totodata, municipalitatea anunță continuarea lucrarilor  pe strada Oașului, între strada Maramureșului și strada Cosminului, ceea ce determina ca circulatia autovehiculelor sa fie restrictionata la cate o banda pe sens.

 

Pe parcursul lucrarilor se interzice oprirea, stationarea si parcarea pe toata lungimea tronsonului in lucru.

 

Lucrarile pe acest tronson determina ca circulatia autovehiculelor dinspre ”Real” pe strazile Jan Huss Augustus Treboniu Laurean - Codru Dragusanu – Iasomiei sa se realizeze pe strada Sobarilor, iar circulatia dinspre aceste strazi spre centru sa se efectuaeze pe traseul strada Sobarilor- strada Iris - strada Asachi - strada Oasului-str. Traian.

 

Zonele de lucrari va fi semnalizata cu indicatoare rutiere.

Comentarii Facebook