Remus Lăpușan: Pe Uioreanu noi l-am făcut președinte, iar pe Nicoară era să îl facem primar

 

Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a erupt după ce a aflat că vicepreședintele PNL, Marius Nicoară, a declarat că subprefectul liberal s-a retras pentru a ceda postul social-democraților. 

 

S-a demonstrat clar că cei din PNL au rupt USL. Ei sunt vinovați 100%”, a declarat Remus Lăpușan.

 

Întrebat cum comentează declarația lui Marius Nicoară, care a spus că subprefectul Mihnea Iuoraș și-a dat demisia pentru a ceda postul social democraților, Remus Lăpușan, a lansat un atac dur: ”Să îi fie rușine domnului Nicoară pentru această declarație. Postul de subprefect este unul public și nu se ocupă politic. Era să îl facem primar și acum ne atacă”. 

 

Lăpușan vrea ca postul de președinte interimar al Cosiliului Județean, în cazul suspendării lui Horea Uioreanu, să revină USL. ”În 2012, am câștigat la nivel local alegerile și din punctul nostru de vedere decizia este luată. Am câștigat în 2012 prin domnul Uioreanu. Noi l-am făcut președinte. A câștigat cu 700 de voturi mai mult ca domnul Tișe. Nu suntem mulțumiți de ceea ce a făcut la nivel județean. Acum am văzut rezultatul și nu suntem mulțumiți de activitate. 

 

Sunt foarte surprins de anchetă. Am avut discuții cu dânsul pe diverse teme și când erau discuții mai sensibile se părea că nu știe nimic, că dânsul nu face niciodată lucruri care pot fi în suspensie. 

 

Spre exemplu, am vorbit despre contractul de la IC - Ponor sau Kiat și îi spuneam că trebuie reziliate, dar el spunea că trebuie aplicată legea”, a declarat Remus Lăpușan.

 

Lăpușan, președintele PSD Cluj: Domnul Uioreanu nu vrea ca domnul Seplecan să fie președinte interimar al CJ Cluj

Comentarii Facebook