Daniel Buda: PNL va avea preşedintele interimar al CJ, iar PDL şi UDMR vicepreşedinţii

 

Președintele PDL Cluj, Daniel Buda, a declarat că PNL va primi funcția de preşedinte interimar al CJ, iar PDL și UDMR pe cele de vicepreședinți.

 

Acest calcul arată că vicepreședintele PSD, Ioan Oleleu, va fi debarcat. 

 

În locul domnului Ioan Oleleu, care este acum vicepreşedinte al CJ Cluj din partea PSD, va intra consilierul judeţean Mihai Seplecan, de la PNL, care va urca în funcţia de preşedinte interimar, iar PDL îşi va numi un vicepreşedinte în locul colegului de la PNL care va prelua atribuţiile de preşedinte. Urmează ca celălalt vicepreşedinte al CJ Cluj, Vakar Istvan, de la UDMR, să rămână în funcţie. Deci UDMR rămâne cu un post de vicepreşedinte, şi va pleca vicepreşedintele de la PSD, Ioan Oleleu. Noi, la PDL Cluj, vom avea, luni, o şedinţă de Birou Permanent Judeţean în care vom decide care consilier judeţean va prelua funcţia de vicepreşedinte al CJ”, a declarat Daniel Buda.

 

Vicepreşedintele PNL, senatorul Marius Nicoară, a confirmat și el planul. ”Sigur că da, va fi un preşedinte interimar la CJ Cluj de la PNL şi doi vicepreşedinţi de la PDL şi UDMR. Cu PSD nu am avut discuţii, pentru că preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, mi-a spus că nu are o decizie a unui for politic. Cu cei de la PDL putem face majoritatea şi cu cei de la UDMR. Am avut discuţii cu PDL care ne-a oferit susţinerea şi care va primi un post de vicepreşedinte.Am cedat postul de subprefect PSD, în urma demisiei lui Mihnea Iuoraş, pentru a putea compensa pierderea postului de vicepreşedinte de la CJ Cluj”, a spus Nicoară, citat de Mediafax.

 

Liderul PSD Cluj, Remus Lăpușan, a spus că dacă Ioan Oleleu va fi schimbat, atunci decizia va fi atacată în instanță.

 

Lăpușan, președintele PSD Cluj: Domnul Uioreanu nu vrea ca domnul Seplecan să fie președinte interimar al CJ Cluj

Comentarii Facebook