Lăpușan, președintele PSD Cluj: Domnul Uioreanu nu vrea ca domnul Seplecan să fie președinte interimar al CJ Cluj

 

Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a declarat că social-democrații îl vor susține la funcția de președinte interimar al Consiliului Județean (CJ) Cluj pe vicepreședintele Ioan Oleleu. 

 

Pentru noi, vicepreședintele Ioan Oleleu, are susținere totală din partea organizației pentru a ocupa funcția de vicepreședinte cu atribuțiile de președinte. Nu credem că în acest moment o altă persoană ar putea constribui la rezolvarea problemelor de la nivelul județean.

 

Domnul Oleleu este persoana pe care noi o susținem pentru funcția de președinte interimar. Noi reconfigurăm orice alianță locală și orice înțelegere. Vom colabora cu colegii din PC, UDMR, și UNPR și cu cei din PP-DD. 

 

Și în cazuri excepționale o să fie discuții punctuale și cu cei din PNL și PDL. Principalii nostri colaboratori sunt cei din PC, UDMR, PP-DD

 

În 2012, am câștigat la nivel local alegerile și din punctul nostru de vedere decizia este luată. Am câștigat în 2012 prin domnul Uioreanu. Noi l-am făcut președinte. A câștigat cu 700 de voturi mai mult ca domnul Tișe. Nu suntem mulțumiți de ceea ce a făcut la nivel județean. Acum am văzut rezultatul și nu suntem mulțumiți de activitate. 

 

Sunt foarte surprins de anchetă. Am avut discuții cu dânsul pe diverse teme și când erau discuții mai sensibile se părea că nu știe nimic, că dânsul nu face niciodată lucruri care pot fi în suspensie. 

 

Spre exemplu, am vorbit despre contractul de la IC - Ponor sau Kiat și îi spuneam că trebuie reziliate, dar el spunea că trebuie aplicată legea”, a declarat Remus Lăpușan.

 

Președintele PSD Cluj a mai spus că, dacă alianța PNL - PDL va impune un alt candidat în funcția de președinte interimar, decizia va fi contestată în instanță.

 

Pe lege o să ne batem până la capăt, inclusiv în justiție. 

 

Avem 17 voturi, dar sunt și foarte mulți colegi liberali care nu sunt mulțumiți. Domnul Uioreanu nu vrea ca domnul Seplecan să fie președinte interimar al CJ Cluj. 

 

Noi avem o relație bună și cu UDMR. Cei din UDMR nu vor vota împotriva domnului Olelelu. Noi suntem de acord cu ceea ce am câștigat în 2012 și dreptul de a fi în coducerea CJ Cluj”, a mai precizat Remus Lăpușan.

Comentarii Facebook