Remus Lapusan, despre inchiderea fabricii Nokia: Consiliul Judetean Cluj trebuie sa raspunda cu capul


Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a declarat pentru Stiri de Cluj ca inchiderea fabricii Nokia de la Jucu este un dezastru pentru judet, dar mai ales pentru zona Gherla Dej.

"Inchiderea ar fi un semnal foarte prost pentru investitrori si pentru economie si s-ar dovedi ca autoritatile locale nu au stiut sa gestioneze investitiile mari la nivel de judet. Cred ca premierul Emil Boc si prefectul Stamatian ar trebui sa se implice in aceasta chestiune", a declarat Lapusan.

"Cei de la Consiliul Judetean Cluj ar trebui sa vedem ce angajamente si-au luat fata de Nokia si sa raspunda cu capul, daca nu le-au facut. Oricum nu se creaza locuri de munca si daca si alea care sunt dispar unde ajungem? In momentul in care Nokia a venit au avut unele cerinte autostrada rapida, terminalul cargo si pista, care din pacate nu au fost realizate sub mandatul lui Tise. Inchiderea ar fi un dezastru pentru oamenii care au un loc de munca, chiar daca nu e cel mai bun salariu, dar isi asigura traiul de zi cu zi", a mai spus presedintele PSD Cluj.

Surse din randul autoritatilor au precizat pentru Stiri de Cluj ca Nokia si-a inchis portile in aceasta dimineata, anuntul fiind facut de sefii concernului de la nivel european.

 

Vezi si...

NOKIA Jucu s-a inchis! Angajatii au fost anuntati de conducerea concernului finlandez EXCLUSIV

Comentarii Facebook