Remus Lapusan cere deblocarea posturilor pentru tinerii absolventi!


Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat ca solicita Guvernului sa deblocheze posturile pentru tinerii absolventi de invatamant superior. In plus, cere si luarea unor masuri de incurajare a angajarii acestora.

"PSD Cluj cere deblocarea, de urgenta, a posturile pentru tinerii absolventi, care nu pot sa fie promovati in universitati, si aduse noi reglementari ca angajarea de tineri absolventi sa fie incurajata. La nivel national ar fi vorba de circa 10.000 de tineri care pot fi angajati, atât in universitati, cât si la comune. in ultimii doi ani, Guvernul Boc a concediat sute de mii de persoane, si nu ajuta mediul economic sa preia somerii si sa mareasca numarul de contribuabili la bugetul de stat. in plus, acordul cu FMI aduce si mai mult somaj", a precizat Remus Lapusan.

Presedintele PSD Cluj a acuzat Guvernul ca minte in momentul in care sustine ca nu sunt locuri din cauza Codului Muncii din 2003 si ca noul Cod va debloca piata fortei de munca.

 

Citeste si...

PSD Cluj: "Laptele a devenit un lux! Un litru este mai scump decat in Elvetia si Germania"

PSD -isitii au pichetat sediul PDL: "Apostu nu ne-a dat autorizatie! Daca ne amendeaza il dam in judecata!" - VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook