PSD -isitii au pichetat sediul PDL: "Apostu nu ne-a dat autorizatie! Daca ne amendeaza il dam in judecata!" - VIDEO si FOTO

 

PSD -isti din tot judetul si-au dat intalnire in fata sediului PDL Cluj pentru a protesta fata de retinerea presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu. Pichetarea nu a fost autorizata, iar social-democratii se tem ca ii paste o amenda.

 

Protestul a inceput la ora 15.00 si a durat circa 30 de minute. Alaturi de simpli membri de partid, la actiune au luat parte si presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, presedintele organizatiei municipale, Mircea Jorj, secretarul general Ioan Oleleu, dar si consilierii judeteni Dan Canta, Valentin Cuibus si Liviu Medrea.

 

"Se incalca legea si nu ii este respectat dreptul la aparare (n. red. lui Constantin Nicolescu). Nu i s-a trimis dosarul in instanta in mod corect, unde cei care sunt pusi sa ii dovedeasca vinovatia, el nu trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia, n-au facut-o si il hartuiesc in acest fel. Sunt metode staliniste", a declarat presedintele PSD Cluj Napoca, Mircea Jorj.

 

Liderul PSD Cluj Napoca l-a atacat dur pe primarul Sorin Apostu, care nu a eliberat o autorizatie pentru pichetarea sediului PDL.

 

"Este din nou o confirmare ca asociatia de business continua sa trateze toate manifestarile publice cu foarte multa aroganta. Noi am depus solicitare pentru aceasta manifestare si primaria ne refuza spunand ca nu am depus cererea cu trei zile inainte. Sunt convins ca daca azi aveamo manifestare PDL sa sprijinim o persoana din PDL, ma gandeam la domana Ridzi pre exemplu ca este bolnava sau la domnul Apostu ca are foarte mult de lucru in Cluj, ar fi fost acceptata varianta aceasta si ne-ar fi dat ok-ul, dar daca nu le confine ne-au dat refuzul. Eu sper sa nu dea vreio contraventie pentru ca altfel se vor trezi cu o plangere penala. Il instiintez pe domnul Apostu ca va avea probleme cu noi", a declarat Mircea Jorj.

 

Protestul din fata sediului PDL a durat circa 30 de minute.

 

Comentarii Facebook