RATUC NU MAI preia transportul de persoane din Floreşti

 

Consiliul local Floreşti a anulat hotărârea din luna ianuarie prin care RATUC ar fi urma să preia transportul public de persoane din comună, începând cu luna aprilie 2013.
 
RATUC ar fi urmat să facă transportul de persoane între Cluj-Napoca şi Floresti, Cluj-Napoca - cartierul Cetatea Fetei, Cluj-Napoca - Luna de Sus şi Cluj - Napoca -  Tăuti.

Directorul RATUC, Liviu Neag, preeciza în luna ianuarie că preţul unui bilet ar fi urmat să fie de 2,5 lei. Tot la acea sedinţă a Consiliului Local din Floreşti, primarul Horia Şulea declarat: "Va rog, respectuos, ca numarul de curse sa fie mare si bine asigurat, astfel ca toti florestenii sa se bucure de decizia pe care domnii consilieri o vor lua! Sincer, am ceva emotii, insa sper ca acestea sa nu fie reale si sa asigurati un transport mai mult decat decent".

Acum, primarul din Floreşti s-a declareat învins, precizând că a primit o recomandare din partea "comisiei de legalitate din cadrul Prefecturii Cluj, care a solicitat anularea hotărârii din luna ianuarie".

Vom reveni cu amănunte...

Comentarii Facebook