Rareș Niculescu îl atacă dur pe Alin Tișe: A tradat PDL și se crede SEMIZEU! Nu-l votez la convenția de sâmbătă


Europarlamentarul PDL, Rareș Niculescu, și omul de încredere al lui Emil Boc, a scris o scrisoare incendiară în care îl desființează pe Alin Tișe, facându-l trădător.

Rareș Niculescu a confirmat pentru Știri de Cluj că a trimis acest mesaj intern în partid. ”Am scris acest mesaj în 6 puncte și nu îl voi vota pe Alin Tișe la convenția de sâmbătă”, a spus Niculescu.

Vezi mai jos atacul la Alin Tișe:

1. A umilit PDL. A candidat fără insemnele partidului, fiindu-i rusine. Unde a fost sigla PDL pe cele 80 de panouri ale lui Tise?
2. Ne-a spus, tot la doua zile, ca alte partide îl curteaza. Sa fi plecat! Acum cere ca PDL sa ii plătească datoriile de zeci de mii de euro din campanie. Nici măcar sigla PDL nu a apărut pe afisele sale, cat un bloc de mari!
3. A spus ca PDL l-a trădat! Tise a trădat! El a spus ca va câștiga singur, ca toate partidele îl caută, ca nu ii convine sa fie candidatul nostru! Mereu ne-a spus ca este mai bun decat noi!
4. In conducerea PDL trebuie sa fie pedelistii, nu cei care ne fac rău. Numai rău ne-a facut, sa ne lase!
5. Ce ne putem aștepta de la acest om? Sa ne facă opoziție din interior? Asta dorim?
6. Oamenii normali își recunosc esecurile. Alin Tise, probabil semizeu, nu crede ca a greșit: el spune ca de vina suntem noi, partidul. DE CE L-AM VOTA? Asta vreți sa fie vicepresedintele nostru?

 

Alin Tișe a anunțat că va candida pentru funcția de vicepreședinte al PDL Convenția Națională Extraordinară de sâmbătă, 30 iunie.

 

Alin Tișe candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al PDL

Comentarii Facebook