Rampa de la Pata Rât, închisă acum de judecătorii clujeni

 

Rampa temporară de la Pata Rât apare iarăși în atenția publică, după ce Curtea de Apel Cluj a respins cererea de suspendare a măsurii de închidere.

 

Garda de Mediu a dispus în luna noiembrie închiderea rampei temporare pe motiv că nu are autorizație de funcțioare și, timp de câteva zile, deșeurile din Cluj-Napoca nu au mai fost ridicate.

 

Firma Salprest Rampă, prin administratorul ei Eugen Vereș, a atacat în justiție decizia Gărzii de Mediu Cluj, dar acum Curtea de Apel a respins cererea.

 

Sentința poate fi atacată în termen de 5 zile.

Decizia de închidere a rampei de la Pata Rât, atacată în instanță. Primăria Cluj-Napoca susține că problema s-a rezolvat

 

Ca și când problemele nu erau destul de mari, firma Confort, care ar fi trebuit să construiască depozitul de deșeuri ecologic din fonduri europene, a intrat în insolvență. Aici ar urma să fie aduse deșeurile din tot județul și să fie reciclate.

 

Lucrările la rampa de la Pata Rât sunt BLOCATE. Firma Confort, a miliardarului Georgică Cornu, a intrat în insolvență

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca susțin că nu sunt motive de îngrijorare pentru că pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca este un proces prin care se cere rezolvarea problemei. Termenul de judecată a fost stabilit de instanță pentru luna februarie 2013.

 

Până atunci rampa temporară poate fi utilizată.

 

 



Comentarii Facebook