Decizia de închidere a rampei de la Pata Rât, atacată în instanță. Primăria Cluj-Napoca susține că problema s-a rezolvat

 

Firma Salprest Rampă a atacat în instanță amenda de 30.000 de lei și decizia de închidere a rampei temporare. Primăria Cluj-Napoca susține că rampa poate fi folosită până soluționarea cauzei.

 

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, a declarat că, potrivit Ordonanței 2, din 2012, articolul 32, aliniatul 3, se suspendă de la executare până la soluționarea cauzei. 

 

În acest moment, toți locuitorii Clujului să nu-și facă griji. Dacă firmele de salubritate nu vor colecta gunoiul vor fi pasibile de amendă”, a declarat Oana Buzatu.

 

Amenda și decizia de închidere a rampei au fost contestate la Judecătoria Cluj-Napoca, iar cauza va fi analizată în 29 noiembrie. Până atunci, susține Primăria Cluj-Napoca, firmele de salubritate pot folosi rampa temporară, chiar dacă aceasta nu are autorizație. 

 

Clujenii riscă să rămână cu GUNOIUL pe stradă, din cauza campaniei electorale. Garda de Mediu Cluj răspunde comenzilor? - VIDEO

Comentarii Facebook