Radu Moisin, despre Andrei Marga: Am o amaraciune in colaborarea cu "acest" rector al UBB Cluj


Primarul interimar Radu Moisin l-a atacat pe fostul rector al UBB Cluj, despre care a afirmat in plenul consiliului local ca a fost dezamagit de modul in care a colaborat cu Andrei Marga.

Moisin a adus in discutie propunerea de construire a unui parking pentru studenti langa cantina din Hasdeu. "Domnul Marga a facut lucruri bune pentru Cluj si pentru UBB. Eu m-am referit cand am spus acest rector la o initiativa din 2009 de a face un parteneriat pentru un parking supratena langa cantina Hasdeu. Pe strada Pastorului si Marinescu nu se poate circula din cauza masinilor parcate, dar nu am primit niciun raspuns pana in ziua de azi. Asta a fost o amanaciune in colaborarea cu UBB.

In plus, la inaugurarea caminului de pe strada Pandurilor, din parcul Babes, noi am facut mari eforturi pentru a-i ajuta pe studenti si pentru a grabi obtinerea avizelor, dar nu a spus nimeni nimic, nici macar nu ne-au invitat la inaugurare. Este o chestie de dezamagire, dar fara a anihila meritele unui om care va ramane in istoria Clujului cu lucruri bune", a precizat Radu Moisin

Primarul interimar a comparat modul in care Primaria a colaborat cu USAMV, fata de UBB. "Cu prima universitate am reusit sa incheiem un parteneriat pentru amenajarea unui parc in cartierul Zorilor, dar cu acest rector al UBB nu am putut face nimic", a precizat Radu Moisin.

Vorbele primarului au iritat-o pe Steluta Cataniciu, consilier local PNL. "Cred ca vorbele dumneavoastra sunt deplasate. Acest rector al UBB Cluj a adus-o la Cluj pe Angela Merkel, care a facut onoare Clujului si i-a permis si primarului Sorin Apostu sa isi faca poze cu ea. Nu cred ca asa se vorbeste despre un om care a facut atat de multe lucruri in Cluj", a precizat Cataniciu.

Comentarii Facebook