PSD Cluj vrea să treacă un important drum județean în administrarea CNADR: Se descurcă mai bine și au mai multe fonduri ca și noi



Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a anunțat, vineri, că le va propune colegilor săi din cadrul Consiliului Județean Cluj o discuție prin care un important drum județean, care face și legătura cu Sălajul, să fie trecut în administrația Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România.

Această propunere vine în contextul unor discuții la nivel guvernamental prin care CNADR să poate prelua mai multe drumuri județene din țară sub propria administrare.

Drumul pe care și-ar dori să în treacă social-democrații în administrarea companiei de stat este drumul județean Chinteni - Vultureni - Panticeu - Recea Cristur.

În acestă perioadă sunt foarte multe discuții privind faptul că CNADR-ul preia mai multe drumuri județene în administrare. Sunt discuții la nivel de ministere și în acest context, o să le propun colegilor mei din Consiliul Județean să avem o discuție pe această temă și în final să avem un proiect de Hotărâre de Consiliu Județean prin care să discutăm ca drumul județean ca drumul județean care pleacă din Chinteni și ajunge la Recea Cristur să treacă în administrarea CNADR”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Printre motivele invovate de consilierul județean se numără faptul că această companie de stat dispune de mai multe fonduri ca și Consiliul Județean și că se mișcă mai rapid în ceea ce privește dezvoltarea și reabilitarea drumurilor.

CNADR este o companie de stat care se mișcă poate mai bine ca noi în ceea ce privește administrarea drumurilor și au și mai multe fonduri, deci teoretic am putea ca, în urma uor discuții concrete și a unei documentații foarte bine făcute, să ajungem în situația ca acest drum să ajungă în administrația CNADR”, a mai precizat Lăpușan.

Comentarii Facebook