PSD Cluj propune un independent pentru primăria Florești. Omul de televiziune Dinu Criste este susținut de social-democrați



PSD Cluj a anunțat, oficial, vineri, că vor susține un candidat independent pentru primăria comunei Florești, în detrimetul unui candidat din cadrul partidului.

Săptămâna trecută social-democrații anunțau trei posibili candidați pentru cursa electorală din Florești, doi membri de partid și un candidat independent, însă în final au decis să susțină un independent, pe fostul om de televiziune Dinu Criste.

Am avut mai multe discuții în ultima perioadă, la nivelul comunei Florești, și am luat decizia de a susține un independent, în persoana domnului Dinu Criste. Este cel mai potrivit pentru a candida la primăria Florești și cred că în acest moment este singurul în măsură să câștige primăria în defavoarea actualului primar”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Eu am o filozofie pe care vreau să le-o propun floreștenilor în această campanie electorală. Tema mandatului pe care l-aș duce acolo ar fi: ”O viață de calitate”. Plecând de la ideea că trăim o singură viațp și nu înțeleg de ce trebuie să trăim prost. Până la urmă felul în care trăiești este o alegere personală. Nu înțeleg de ce dacă vezi că nu trăiești cum vrei trebuie să amâni mereu decizia de a trăi așa cum te aștepți sau măcar să încerci. Noi avem aici o asemenea problemă la Florești. Vancea Ioachim a avut două mandate, care duceau într-o direcție greșită”, a declarat Dinu Criste.

Acesta le-a propus floreștenilor și un proiect în șapte pași prin care să schimbe comunitatea, ale cărui probleme principale sunt fluidizarea traficului, reorganizarea urbanistică a comunei, dezvoltarea economiei locale sau crearea unor spații de divertisment pentru a transforma Floreștiul într-o comunitate adevărată și nu un ”dormitor” al Clujului.



Comentarii Facebook