PSD Cluj sfatuieste autoritatile locale: " Puneti mainile pe lopeti, pentru ca pe vremea asta nimeni si nimic nu va mai salveaza pielea!"

Chiar daca viceprimarul Radu Moisin le-a multumit astazi public firmelor de deszapezire pentru modul in care au actionat in ultimele ore, reprezentantii Opozitiei spun ca , de fapt, "autoritatile locale privesc siderate pe geam" si nu reusesc sa mobilizeze firmele de deszapezire.

 

"Cunoastem de foarte multa vreme ca iarna ninge. E singura constanta romaneasca. Din nefericire si la sfasitul lunii februarie, zapada ne prinde nepregatiti. Autoritatile locale privesc siderate pe geam, facand marunt din buze. Sa trecem la lucruri serioase. O firma de deszapezire care isi face bine treaba, are nevoie de utilaje, personal si material antiderapant. Cu totii stim ca acestea costa bani. Banii din buzunarele clujenilor au plecat. In loc sa se transforme in pluguri, sare si salarii, s-au inzapezit pe undeva pe traseu, visand la tarile calde" sustine Mircea Jorj, presedintele PSD Cluj-Napoca.

 

In aceste conditii spune liderul local al social-democratilor ne mai ramane o singura solutie: "Avem o singura speranta, pana la urma tot vine primavara si ne va ajuta Dumnezeu, pentru ca de la autoritatile locale si centrale, vremelnic la putere, nu mai avem nicio speranta. Clujul e blocat. Primarul Clujului si viceprimarii sai, sunt depasiti. Nu e prima data. Ne vand iluzii despre orasul capitala europeana, dar nu sunt in stare sa-si mobilizeze firmele pentru scoaterea orasului din zapada".

 

Prin urmare, Mircea Jorj ii sfatuieste pe cei de la putere sa isi ia hainele groase si sa iasa in strada pentru a gestiona problemele clujenilor. "Pune-ti mainile pe lopeti, pentru ca pe vremea asta nimeni si nimic nu va mai salveaza pielea. Nu mizati doar pe replicile inteligente ale blondei de la drept. Nu va mai scoate din zapada nici premierul iesit la cosit si nici presedintele iesit la vanatoare de vamesi", a mai spus presedintele PSD Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook