PSD Cluj: Guvernul Ponta a alocat 15 milioane de lei pentru plata parțială a lucrărilor de la Aeroport


PSD Cluj anunță că Guvernul Ponta a alocat aproximativ 15 milioane lei pentru plata parțială a lucrărilor efectuate la noua pistă de 2.100 metri a Aeroportului Internațional Cluj ”Avram Iancu”.

În ședința de guvern desfășurată miercuri, guvernul Ponta a aprobat o ordonanță de urgență prin care au fost trimise fonduri necesare plății parțiale pentru lucrările efectuate la noua pistă de decolare-aterizare a Aeroportului Internațional Cluj ”Avram Iancu”. Premierul Ponta dovedește încă odată că își respectă promisiunile din campania electorală iar pentru Transilvania și Cluj este încă o dovadă că sunt priorități ale actualului executiv”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Amintim că în luna octombrie a fost inaugurată noua pistă de decolare-aterizare, de 2.100 a Aeroportului Internațional Cluj ”Avram Iancu”, care va genera aproximativ 1.000 de locuri de muncă pe orizontală și va determina o creştere a traficului de pasageri si mărfuri, precum și creşterea cifrei de afaceri și a veniturilor pentru Aeroport.

Comentarii Facebook