Vineri 19 August

Poliția și Jandarmeria Cluj: Suntem în stradă de Paștele Catolic 2021. Masca este obligatorie la slujbă- VIDEO


Peste 190 de poliţişti vor fi la datorie, zilnic, pentru ca Paștele Catolic să fie petrecut în condiții de liniște și siguranță, iar prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19 să fie respectate.

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, vor acționa în sistem integrat, împreună cu jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și cei ai Grupării de Jandarmi Mobilă "Ștefan Cicio-Pop" Cluj-Napoca, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță și respectarea măsurilor de sănătate publică.

Zilnic, în medie 130 de polițiști din dispozitivele de ordine și siguranță publică vor acționa pentru prevenirea şi combaterea oricăror incidente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenţia rapidă atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Cum se va circula de Paștele Catolic 2021. Între ce ore ale nopții e permisă circulația pe străzi

De asemenea, pentru prevenirea producerii unor evenimentelor rutiere negative şi asigurarea fluenţei traficului rutier, în aceste zile, poliţiştii rutieri vor fi prezenți pe principalele artere rutiere din localitățile urbane, precum și pe sectoarele DN din județul Cluj.

În contextul măsurilor de prevenire a răspândirii și limitare a infectării cu noul coronavirus, polițiștii reamintesc următoarele:

- În noaptea de 3 spre 4 aprilie, va fi permisă circulația persoanelor,  în intervalul orar 20.00-2.00, pentru participarea la slujbele religioase organizate cu ocazia  Paștelui Catolic.

- Purtarea măștii de protecție rămâne obligatorie în toate spațiile publice, inclusiv în lăcașurile de cult, pe timpul oficierii slujbelor.

Comentarii Facebook