Luni 19 Aprilie

Bogdan Pivariu, primarul Floreștiului: Declar război celor care aruncă deșeuri ilegal. Vom cumpăra drone - VIDEO


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a declarat război celor care aruncă deșeuri pe spațiile verzi. Pivariu susține că rampele clandestine vor dispărea. 

Am găsit o zonă în care mediul înconjurător este pus în pericol. Este o zonă frumoasă unde acțiuni de acest gen nu ar trebui să aibă loc. Le declar public război celor care comit asemenea acțiuni. Este vorba despre calitatea vieții noastre, de sănătatea mediului în care noi locuim și de speciile care dispar din cauza acestui focar de infecție care este aici, unde mă aflu eu.

Repet! Suntem în război cu cei care comit astfel de gesturi anti-sociale. Am reorientat camerele și vom suplimenta supravegherea în această zonă și în altele.

Vom cumpăra drone pentru a  putea survola aceste zone. Poliția Locală va avea rută pe aici, pentru a putea supraveghea zona mult mai bine. Vom confisca mașinile celor care ajung aici și depun deșeuri.

Vreau să îi rog pe toți care observă astfel de lucruri să anunțe autoritățile statului, poliția locală pentru a  putea confisca mașinile și utilajele celor care comit astfel de gesturi. Nu este posibil ca în Floreștiul anului 2021, un Florești pe care ni-l dorim cu toții modern să găsim asemenea zone și nu tolerăm asemenea fapte. 

Suntem în război cu cei care comit asemenea fapte și cei care distrug mediul înconjurător”, a spus primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu. 


Comentarii Facebook