Duminica 26 Septembrie

Cum se va circula de Paștele Catolic 2021. Între ce ore ale nopții e permisă circulația pe străzi


Paștele catolic 2021: Cum se va circula de Paștele Catolic 2021? Între ce ore este permis accesul afară pe durata nopții de Paștele Catolic 2021

Circulația pe străzi de Paștele Catolic 2021 este permisă pe durata nopții. 

În noaptea de 3 spre 4 aprilie va fi permisă circulaţia persoanelor în intervalul orar 20,00 - 2,00 pentru a permite credincioşilor să participe la slujbele religioase organizate cu ocazia Paştelui Catolic. Purtarea măştii de protecţie în mod corect, acoperind gura şi nasul, rămâne obligatorie în spaţiile publice, inclusiv în locaşurile de cult pe timpul oficierii slujbelor religioase", a declarat Monica Dajbog, la Centrul Naţional de Conducere Integrată, relatează Agerpres.

Credincioșii vor putea avea acces în lăcaşurile de cult sau în alte spaţii în care vor avea adunări sau procesiuni religioase numai dacă se va asigura o suprafaţă de minimum 4 metri pătraţi pentru fiecare persoană şi o distanţă de 2 metri între persoane. Preoții trebuie să facă și un triaj observațional, iar cei care au simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, temperatură) vor fi trimiși acasă. 

Comentarii Facebook