Miercuri 17 Aprilie

PNL si PDL, in finala pentru scaunul de "stapan" in primaria din Bontida

 

Lupta finala pentru functia de primar al comunei Bontida se va duce intre candidatul PNL, Emil Carhat, si cel al PDL, Mariana Bagacean.

 

Alegerile de ieri au fost dominate de reprezentantul Partidului National Liberal care a obtinut 905 voturi, fata de 694 obtinute de cel al PDL. Pentru alegerile de saptamana viitoare au fost facute deja si aliante electorale.

 

Surse din cadrul PNL au afirmat ca a fost batuta palma cu PSD - ul, care a obtinut la alegerile de ieri din Bontida 450 de voturi. Din cate se pare, PDL va fi sprijninit in continuare de UDMR, care a fost alaturi de candidatul Partidului Democrat Liberal si pana acum. Democrat liberalii ar putea fi sustinuti si de cei doi candidati independenti, dar si PNL va duce tratative cu ei in urmatoarele zile.

 

Astfel, lupta pentru primaria din Bontida se va ascuti. Nici pana acum nu au lipsit acuzatiile lansate in special la adresa candidatului PDL, care a fost sustinut de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise. "PDL - istii i-au adus in comuna pe toti liderii deconcentratelor. Au fost aici toti sefii din Cluj si Gherla pentru a-i face pe oameni sa voteze cu Mariana Bagacean", a delcarat un localnic.

 

Candidatul PNL, Emil Carhat, a obtinut la alegerile de duminica 38,78 % din sufragii, iar candidatul PDl, Mariana Bagacean, 28,28 %.

 

De asemenea, candidatul PSD, Teresia Mora, a fost votat de 19,97 % dintre bontideni, iar cei doi candidati independenti, Vasile Bodocan, a obtinut 10,94 % din voturi, si Marcel Calatean, 4.03 % din voturi.

 

Comentarii Facebook