Boc ii ameninta pe ministri cu remanierea! Principalii vizati: Vladescu si Seitan

Premierul Emil Boc i-a amenintat astazi pe ministri din Guvern ca in cazul in care mai dau declaratii de presa prin care sustin masuri care nu sunt incluse in programul de guvernare, nu va ezita sa recurga la remaniere, anunta Mediafax.

 

Potrivit agentiei de presa, avertismentul a fost lansat de premierul clujean astazi, la inceputul sedintei de Guvern. Mai intai, Emil Boc, le-a cerut tuturor secretarilor de stat si consilierilor sa iasa din sala, dupa care nu a mai avut nico ezitare.

 

"Le-a transmis foarte clar ministrilor ca nu va ezita sa recurga la remaniere in cazul in care vor mai sustine prin declaratii de presa masuri care nu sunt incluse in programul de guvernare, aratand ca astfel de declaratii afecteaza nemeritat imaginea Executivului", au declarat pentru Mediafax surse ministeriale.

 

Principalii vizati au fost ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, si ministrul Muncii ,Mihai Seitan. Primul, pentru declaratia privind impozitarea tuturor pensiilor, iar cel de-al doilea pentru lansarea ideii potrivit careia alocatiile pentru copii vor fi acordate in functie de veniturile parintilor.

Comentarii Facebook