PNL Sector 6 consiliază juridic cetăţenii anchetaţi în legătură cu votul pentru referendum

 

Avocaţii PNL Sector 6 consiliază juridic membri ai acestui partid şi cetăţenii anchetaţi în legătură cu votul pentru referendumul din 29 iulie 2012 şi se oferă să-i reprezinte în faţa organelor de anchetă, informează Agerpres.
  
Luând act cu consternare de modul în care diferitele Parchete de pe întreg teritoriul României acţionează în aceste zile, pentru desfăşurarea unor anchete penale împotriva modului în care cetăţeni români cu drept de vot sunt cercetaţi asupra modului în care şi-au exercitat dreptul de vot, avocaţii PNL Sector 6 consideră că este nevoie de un răspuns ferm din partea societăţii faţă de aceste abuzuri“, se arată într-un comunicat de presă transmis joi.    
  
Potrivit sursei citate, anchetele penale desfăşurate pe această temă se încadrează perfect în categoria acţiunilor de poliţie politică caracteristice regimului politic existent în România anilor 1950-1960.
  
Ca membri ai unui partid istoric care a avut de suferit în acea perioadă, dar şi ca susţinători ai principiilor democratice specifice unui stat membru al Uniunii Europene, considerăm că este de datoria noastră să reacţionăm faţă de aceste acţiuni de poliţie politică“, se precizează în comunicat.

Comentarii Facebook