Miercuri 24 Aprilie

PNL Cluj: "Mircea Avram minte la fel ca Alin Tise. Cerem sa isi dea demisia"


PNL Cluj ii cere drectorului Regiei de Administrare a Domeniului Public si Privat RAADPP Cluj, Mircea AVRAM, sa isi dea demisia. El a promis ca, daca proiectul de modernizare a 728 de km de drumuri pica, renunta la functie.

 

"Cunoscut pentru obedienta fata de Alin Tise, directorul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Privat a Judetului Cluj, Mircea AVRAM, s-a laudat la inceputul lunii martie in presa locala ca in cazul in care licitatia pentru refacerea a 740 km de drumuri judetene ar fi fost un esec, el si-ar fi asumat acest lucru si ar fi plecat de la conducerea Regiei. Mai mult, pentru a da o nota de dramatism, intr-un interviu din 9 martie 2011 sublinia ca avea demisia in alb scrisa inca din 17 februarie, cand astepta cu infrigurare depunerea ofertelor", a precizat  Gavrila IUGA, vicepresedintele PNL Cluj.

Licitatia a fost anulata de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, in urma cu o saptamana, pentru ca lucrarile la cei 728 de kilometri de drumuri nu puteau fi garantate, astfel incat bancile sa acorde credite asocierii de firme care a castigat contractul.

"A uitat sa plece, desi a promis negru pe alb ca nu va mai sta in cazul in care se va reface licitatia. TNL Cluj ii reaminteste domnului director Mircea AVRAM declaratia raspicata facuta la inceputul mandatului sau fata de angajatii Regiei: ca nu va tolera doua lucruri: bautura si minciuna", a mai precizat Gavrila Iuga.

"Ii recomandam domnului Avram sa lase drumurile judetene pe mana cuiva care se pricepe, si implicit
sa-si salveze sanatatea pentru ca o parte din sanatatea sa, zice dansul, a ramas in marile proiecte demarate, evident si ratate, iar pe viitor sa se ocupe de conducerea ziarului sau online, unde poate continua seria interviurilor in exclusivitate despre 'cum a demolat stadionul Ion Moina', despre 'dedesubturile proiectului de reabilitare a celor 720 km de drumuri judetene' sau despre 'detalii picante din viata politica clujeana'
", a mai spus Iuga.

 

Mircea Avram a precizat intr-un interviu acordat ziarului Faclia de Cluj ca: "In 17 februarie, intre orele 13 si 14, am imbatranit cinci ani. Atat de mare a fost consumul nervos, incat pot spune ca cinci ani din viata s-au dus. Ganditi-va ca la ora 13.30 inca nu era depusa nici o oferta! Va mai spun ceva, in exclusivitate: aveam demisia scrisa. Daca pana la ora 14.00, ora limita pentru depunerea ofertelor, nu venea nimeni, demisia mea era scrisa si o inaintam presedintelui Consiliului Judetean. Plecam. Imi asumam esecul in ceea ce priveste acest proiect si plecam".

 

Mircea Avram nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzatiile aduse de liberalii clujeni.

 

Citeste si...

Proiectul lui Alin Tise de reabilitare a drumurilor judetene a intrat la apa! Din 720 de kilometri s-a ajuns la 350 - VIDEO

Comentarii Facebook