Padurea Tineretului de pe Bulevardul Muncii prinde forma! 2.500 de puieti plantati in prima zi - FOTO


Primii 2.500 de puieti au fost deja plantati in padurea Tineretului din zona Bulevardului Muncii, intr-o actiune la care participa voluntari din partea a doua companii din Cluj.

"Ma bucur pentru faptul ca oamenii de afaceri clujeni reusesc sa se implice in proiectele comunitare pe care le desfasuram. Aceste actiuni sunt importante nu numai in ceea ce priveste grija pentru natura si pentru un mediu sanatos, dar si in privinta colaborarii institutionale cu partenerii nostri locali pentru binele comunitatii clujene. Speram ca peste cativa ani, sa ne putem intalni din nou in acelasi loc pentru a ne putea bucura impreuna de cea mai tanara padure a Clujului toti cei care ne-am adus contributia in acest demers - institutii publice, companii clujene, sportivi, elevi, studenti si alti voluntarii clujeni", a precizat primarul Sorin Apostu.

Peste 50 de voluntari din cadrul Terapia Ranbaxy si Siemens, Solutii Industriale Cluj Napoca au participat la aceasta actiune de impadurire.

In prima zi a actiunii de impadurire au fost plantati peste 2.500 de arbori care vor prinde radacini in viitoarea Padure a Tineretului.

Comentarii Facebook