PNL -ul se rupe printr-un SMS trimis la miez de noapte. Consilierul lideral Mihai Szeplekan este acuzat ca ar fi eroul "dramei"


Ziaristii clujeni au primit un sms in miez de noapte care anunta ca PDL va "absorbi" "15 primari, 10 viceprimari si sute de membrii PNL". "Cheia este consilierul judetean Mihai Szeplekan", se mai spune in SMS, care il va lua cu el si pe deputatul Virgil Pop.

Mesajul incepe pe un ton grav si expune o conspiratie pentru distrugerea PNL. "Atentie! Marea impacare: Tise - Szeplekan, pana in luna iunie, Mihai va fi numit vicepresedinte PDL si consilierul personal al lui Tisem pretul va fi 15 primari, 10 viceprimari si sute de membrii PNL din judetul Cluj ce vor trece la PDL treptat", scrie anonimul expeditor.

Expeditorul necunoscut sustine ca in 2012 Szeplekan ar urma sa fie numit in functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj. "In 2012 Tise presedinte, Szeplekan vicepresedinte la Consiliul Judetean, asa e intelegerea! Cu Mihai trece si deputatul Virgil Pop. Cheia intelegerii e in mana lui Mihai, PDL asteapta raspunsul lui. Discutia a avut loc la hotel Victoria in 24 martie 2010!", se mai arata in SMS.

Consilierul judetean Mihai Szeplekan a recunoscut ca in 24 martie a avut loc o intalnire la hotelul Victoria, la finalul unei zile de nastere a unui coleg de partid. "A venit acolo Alin Tise cu cativa reprezentanti ai PDL si a avut loc o discutie pe teme politice, dar nu pot sa zic ca s-a vorbit despre plecarea noastra. Eu voi candida la urmatoarele alegeri de la PNL Cluj cel putin pentru functia de vicepresedinte asa ca deocamdata nu ma intereseaza asa ceva. oricum recunosc ca este o oferta tentanta", a declarat Szeplekan.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, nu a putut fi contactat pentru a comenta aceste dezvaluiri.

Comentarii Facebook