Până când? Își parchează bolidul în fața garajului, iar pe acesta îl închiriază - FOTO

 

Un clujean reclamă o situație care deja irită tot mai multă lume. Cea a garajelor construite pe domeniul public imediat după Revoluție și care le aduc venituri proprietarilor tupeiști. 

 

Clujeanul menționează că Primăria a anunțat ”în primavara ca din toamna veti avea o initiativa foarte indrazneata de a demola garajele si a construi mai multe locuri de parcare.

 

Vreau sa va informez ca in zona in care locuiesc eu, Strada Tulcea, nr. 29, sunt construite in jur de 40 de garaje pe o suprafata pe care s-ar putea marca lejer 60 de locuri de parcare. Din cele 40 de garaje, aproape jumatate sunt folosite in alte scopuri, spre exemplu: atelier sau beci. 

 

Proprietarii acestor garaje isi parcheaza masinile in fata garajelor sale, astfel incat nimeni sa nu mai poata parca acolo. Iar in cazul in care cineva parcheaza, proprietarii garajelor sunt foarte recalcitranti, spunand ca nu pot intra in garaj, desi daca parcheaza prietenii lor, pot intra usor in garaj. 

 

Nu inteleg cum un singur proprietar poate avea doua garaje, dintre care pe unul il inchiriaza”, a scris acesta.

 

Primarul Emil Boc a anunțat că intenționează să demoleze garajele construite fără acte și să fie înlocuite cu parcări modulare pe două niveluri. 

 

Parcări modulare în locul garajelor din cartierele Clujului. De ce e greu să se facă acest proiect?

Comentarii Facebook