O banca din Cluj vrea sa isi puna numele pe Cluj Arena! Vezi ce spune Alin Tise VIDEO


Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, a anuntat ca o banca importanta din Cluj ar putea sa cumpere numele stadionului Cluj Arena.

"Legat de denumirea Arenei, am vazut ca se discuta foarte mult. Eu raman la ideea ca aceasta Arena trebuie sa aduca si bani din denumire si voi propune o forma complexa consilierilor legata de anumite denumiri pe care le poate purta acest complex. De la pista care poate fi denumita intr-un fel, tribuna 1 si tribuna 2. Va fi un muzeu al sportului si nu va ascund ca avem deja o oferta concreta de negociere venita in partea unei banci pentru a da denumirea acestei Arene. Pana cand vom ajunge la o suma concreta privind preluarea numelui Arenei premiteti-mi sa nu divulg inca denumirea scoietatii. Sigur este usor de inteles fiind vorba de o banca a Clujului. Dorinta mea dincolo de populism este de a gasi si bani pentru arena", a declarat Alin Tise.

Presedintele CJ Cluj a mai spus ca stadionul trebuie sa aduca bani pentru ca si cheltuielile sunt pe masura. "Am fost in vizita la stadionul din Roma si acolo cheltuielile cu energia pe un meci de 2 ore erau la 9-10 mii de euro. Imaginati-va si aici, daca calculam doua ore de meci, plus doua - trei antrenamente oficiale, plus doua ore inainte de meci cand intra spectatorii si va dati seama unde ar ajunge suma de administrare, doar strict pe partea de curent", a mai spus Alin Tise.

In legatura cu oferta bancii, presedintele CJ Cluj nu a vrut sa avanseze vreo suma. "Am convenit cu cei de la banca respectiva sa nu discutam sumele, dar vom ajunge la o intelegere", a mai spus Tise.

Oficialul a vizitat astazi stadionul municipal Cluj Arena, unde a inaugurat cele doua tabele de afisaj.

 

Vezi si...

Tabela de pe Cluj Arena, inaugurata cu fotografiile lui Alin Tise VIDEO si FOTO

Gazonul de pe Cluj Arena, napadit de ciuperci: "Au aparut din cauza ploilor" FOTO

Comentarii Facebook