Gazonul de pe Cluj Arena, napadit de ciuperci: "Au aparut din cauza ploilor" FOTO

 

Ciupercile au inceput sa isi faca aparitia pe gazonul stadionului Cluj Arena, la mai putin de doua saptamani de la montarea acestuia. Reprezentantii firmei care au facut operatiunea dau vina pe ploile din ultimele zile.

 

"A plouat mult si de aceea au aparut ciupercile. Nu este nicio problema cu gazonul", a spus unul dintre reprezentantii firmei care s-a ocupat de montarea acestuia.

 

Gazonul a fost adus din Germania si montarea lui a durat circa 30 de zile. Oficialii Consiliului Judetean (CJ) Cluj s-au laudat ca gazonul de pe Cluj Arena va avea un sistem de drenare identic cu cel folosit pe stadioanele de la Campionatul Mondial din Africa de Sud. De asemenea, gazonul este incalzit cu senzori si termostate.

 

Ciupercile care au aparut in numar mare au "ignorat" faptul ca "sub gazonul propriu-zis este o adevarata 'uzina', care va face ca terenul sa fie optim pentru joc in orice anotimp. Are 8.150 de metri liniari de santuri, 900 de metri liniari de tubulatura pentru sistemul de drenaj, 260 metri liniari de tubulatura canalizare apa meteorica, 24 de aspersoare pentru irigatii, 49 de km de cablu de incalzire si de alimentare", precizeaza oficialii CJ Cluj.

 

Vezi si...

Gazonul de pe Cluj Arena este identic cu cel folosit la Campionatul Mondial din Africa de Sud

Tabela de pe Cluj Arena, inaugurata cu fotografiile lui Alin Tise VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook