Nou parc industrial in Cluj, pe 60 de hectare intre Campia Turzii si comuna Luna


Consiliul Judetean Cluj a aprobat in sedinta de luni, 28 mai, o asociere cu orasul Campia Turzii si comuna Luna pentru dezvoltarea unui nou parc industrial pe o suprafata de 60 de hectare.

"Consiliul Judetean Cluj a aprobat asocierea cu municipiul Campia Turzii si comuna Luna in vederea infiintarii unui nou parc industrial, Tetarom V, in comuna Luna pe un teren cu o suprafata de 60 de hectare. Un nou parc industrial este necesar in conditiile in care exista un interes ridicat din partea investitorilor, in vederea realizarii de investitii in judetul Cluj. Autoritatile locale trebuie sa isi uneasca resursele si energiile in scopul facilitarii dezvoltarii economice prin crearea de parteneriate locale. Prin realizarea acestui proiect putem contribui, impreuna cu ceilalti operatori economici din zona, la crearea a mii de locuri de munca, crearea si dezvoltarea unor industrii de inalta tehnologie si la cresterea exporturilor", a declarat presedintele CJ Cluj, Alin Tise.

In Parcul Industrial Tetarom V ar putea sa fie angajati circa 1000 de oameni, in prima etapa de dezvoltare.

Nevoia de parcuri industriale in judetul Cluj este mare, singurul care urmeaza sa fie ocupat este Tetarom III, de la Jucu, unde vor veni Bosch si Delonghi.

Consiliul Judetean Cluj face demersuri pentru a infiinta Parcul Industrial Tetarom IV, in comuna Feleacu.

Comentarii Facebook